Over Riemens Residens in Zoutelande

In 2001 kochten wij, René en Linda, ons huis aan de Noordstraat 27 in Zoutelande. Na een grondige verbouwing zijn wij in 2002 begonnen met de verhuur van 3 kamers, een appartement en een vakantiewoning. Inmiddels hebben wij de verhuur uitgebreid en verhuren wij 5 tweepersoonskamers, 4 appartementen, 2 vakantiewoningen en een studio. Onze accommodaties zijn voornamelijk verdeeld over onze 2 gebouwen in de Noordstraat, één vakantiewoning bevindt zich in de Scheldestraat. René heeft alle verhuurobjecten verbouwd en gerenoveerd en ook de nodige meubels zelf gemaakt. Buiten het seizoen houdt hij zich voornamelijk bezig met het onderhoud van onze accommodaties en van onze beide panden in de Noordstraat. Linda beantwoordt de aanvragen, regelt de boekingen en maakt de bevestigingen.

Wij proberen alles zo goed mogelijk in orde te hebben voor onze gasten en horen vaak dat gasten zich thuis voelen bij ons. Ook komen veel gasten bij ons terug na een eerste bezoek en dat is uiteindelijk het grootste compliment natuurlijk!

Mocht u interesse hebben om één van onze accommodaties te huren, dan kunt u online reserveren of per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Graag tot ziens in Zoutelande aan de Zeeuwse Rivièra!